Nisan 28, 5777

~ Day 1117 ~

Sundown: 2017-04-25 to Sundown 2017-04-26 = 5777-01-28 of 353.

From and including: Wednesday, March 29, 2017
To and including: Tuesday, April 25, 2017

Result: 28 days

It is 28 days from the start date to the end date, end date included

The 28th Day ~

Conception Day
US Day 1940
Greater Light 114 [115]
Why 3? 383 + 114 = 248 @ Me + Taylor 249
“How I Found The Other Half of You! Day 1889/187 = Hebrew 1110 @ Greater Light 1212 & 1839. April 28, 2016 {5776.01.21} First Fruit.” posted 2015.11.20

From and including: Monday, June 29, 2015
To, but not including Tuesday, April 25, 2017
Result: 666 days
It is 666 days from the start date to the end date, but not including the end date
Or 1 year, 9 months, 27 days excluding the end date

From and including: Friday, March 27, 2009
To, but not including Saturday, April 25, 2015
Result: 2220 days
It is 2220 days from the start date to the end date, but not including the end date
Or 6 years, 29 days excluding the end date

3.M.O.H ‏@avery_day 30m30 minutes ago
Wisdom of The Bride of The Lamb: 4.25/0.25 = @LoveisFound1

From and including: Saturday, December 21, 2013
To, but not including Tuesday, April 25, 2017
Result: 1221 days
It is 1221 days from the start date to the end date, but not including the end date
Or 3 years, 4 months, 4 days excluding the end date

  • Soldier of Love: 3.9 + 777 = 4.25;
  • Twins: 3.21 + 400 = 4.25 [400 + 266 = 666];
  • Love Is Found: 3.25 + 761 = 4.25;
  • The Alpha & The Omega: 3.25 + 2222 = 4.25;
  • 4.11 + 1110 = 4.25;
  • 4.25 + 1111 = 5.11;
  • Note: 4/25 = 0.16;
  • Yes: 11.14 + 527 = 4.25.

Hebrews 6:19 King James Version (KJV)

19 Which hope we have as an anchor of the soul, both sure and stedfast, and which entereth into that within the veil;

King James Version (KJV)
Public Domain

  • Day 353000 + 28028 = 381028;
  • Omer Count: Day 369 + 12 Days = Day 381 of 419;
  • Day 736000 + 28028 = 764028;
  • Day 1089000 + 28028 = 1117028;
  • Day 1089000 + 381381 = 1470028;
  • Day 1089000 + 764764 = 1852028;
  • Day 2531 + 764 = 3295;
  • Day 5092 + 764 = 5856;
  • Day 5856 + 2 Days = US;
  • Day 5856 + 325 Days = 6181.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s